Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

En hel del webshops i Danmark foreslår i dag diverse fragtløsninger. Den mest anvendte er for nærværende udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter dine nye produkter når du har mulighed for det. Metoden er jo virkelig let gængelig, og i mange tilfælde tilmed den prisbilligste leveringsversion.

Du bør lige så vel foretrække at få ordren leveret til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Denne er til tider en anelse mindre prisbillig, men ligeledes særdeles overkommelig. Den mest betalelige mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, hvilket dog forudsætter at du lever nærved netshoppens lager.

Antal dages levering er jo ekstremt vigtig forudsat du mangler dine nye varer inden for få dage, og med det formål er det fuldkommen relevant at du undersøger den estimerede leveringsdato på den aktuelle vare.

Masser af e-butikker i Danmark annoncerer levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit produkter, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at bestillingen anbringes inden et besluttet klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få ordren ud af døren inden logistikmedarbejderne har fyraften.

Indtil flere e-handler i Danmark yder fragt uden beregning, men i reglen er det så nødvendigt at du bestiller for en præcis sum. Derudover skal man foretrække den billigste fragttype, hvilket mange gange – uden hensyn til om man bor ved Hørsholm, Skanderborg eller Lystrup – er at få dem til at levere din bestilling til et udleveringssted.

Antal dages levering kan være virkelig central

Det har vist sig at være super simpelt for alle og enhver at sammenligne priser hos diverse online forhandlere og til tak har en hel del e-firmaer fundet det uundgåeligt at presse salgsværdien på mange af deres varer – til juniorer, og ligeså til herrer og damer – enormt, og endda nogle gange byde på levering uden gebyr.

Det kan dog imidlertid blive fordelagtigt at inspicere nogle forskellige internet foretagender efter udsalg forud for at du køber, så du er velinformeret til at antage den billigste pris.

Man skal blot være så påvagt, at ifald en internet handler reklamerer deres produkter for en pris der anses for umådelig overkommelig, burde det for det meste være et bevis på en uærlig webbutik. Bestillinger med betalingskort er imidlertid indbefattet af en lovbestemmelse, der redder folk imod uægte internet outlets.

Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du anvende en løsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afdrage prisen over flere uger.

Før nogen handler på en internet forhandler kunne de i og for sig skimme webbutikkens handelsaftale, dog er det i mange tilfælde et tidskrævende projekt.

Et nemt alternativ kunne være at kontrollere om e-firmaet er støttet af e-mærket, fordi det kan være en sikkerhed for at internet shoppen retter sig efter dansk lovgivning, udover at e-shoppen hyppigt føres tilsyn med af specialister der er meget bekendte med de gældende regulativer. Det giver dig genvej til bistand, ifald du udsættes for udfordringer i forbindelse med din handel. Klik her for at læse mere.

Ydermere foreslår vi at man er klar over de mest vedkommende vedtægter i forbindelse med ordren, f.eks. den bytteret internet webshoppen benytter. Derfor er det desuden vigtigt, at man når som helst beholder ens e-mail kvittering, således man en anden gang kan påvise sin shopping, uafhængig om du er på udkig efter et produkt til en voksen eller et barn.

Den mest letkøbte fragttype

Trustpilot genererer nogenlunde udmærkede løsninger til at betragte en lang række øvrige kunders synspunkter og af den grund kan det være til hjælp, at du efterforsker e-butikkens kritik forinden du shopper.

Facebook fremskaffer ligeledes tilpas hæderlige metoder til at få kendskab til online forhandlerens kundetilfredshed. Her ses faktisk internet shops hvor folk kan notere en vurdering af virksomhedens service, hvilket tillige burde bruges til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.